Famílies, tal i com estava previst en el context de la pandèmia actual, dijous passat 25/02 va tenir lloc una trobada informativa virtual de Portes Obertes. En ella,  l’equip directiu  va presentar el nostre Projecte Educatiu a les famílies interessades en conèixer l’escola. Podeu consultar en el vincle el díptic informatiu. Si no vàreu tenir l’ocasió d’assistir-hi, aquí teniu també l’enllaç per accedir a la gravació.

Hem previst també un calendari de visites presencials en les quals podreu veure alguns espais de l’escola i aclarir els dubtes que hagin pogut sorgir. Tot seguint les recomanacions sanitàries, aquestes visites es faran en grups d’un màxim de 10 persones. L’assistència s’ha de limitar a una persona per família, amb l’objecte de facilitar l’accés al màxim nombre de famílies possible, i no podran assistir-hi els nens.

Les visites tindran lloc de dilluns 1 de març a divendres 5 de març, ambdues dates incloses, a les 16:30 h. Per poder-hi assistir cal fer la inscripció prèvia trucant al mòbil de l’escola (634 288 986) en horari de 9 a 17 h, indicant les vostres dades personals, un telèfon de contacte, i l’opció de data triada. Lamentem no poder admetre més persones en un grup un cop aquest assoleixi el nombre màxim de 10 assistents.

Per a la vostra informació, us fem a mans també en aquest enllaç el full de quotes corresponent al curs actual.