Benvolgudes famílies, el Consorci d’Educació de Barcelona ha fet públiques les dates de preinscripció per a l’educació infantil, primària i ESO pel curs 2020 / 21. Tindrà lloc entre el 13 i el 22 de maig.

En aquest enllaç trobareu el calendari de preinscripció i matriculació. Si voleu consultar l’oferta de places, podeu fer-ho aquí.

Per evitar desplaçaments al centre com a mesura de prevenció davant el coronavirus, tots els tràmits es podran fer en línia.

    Com?
 1. Utilitzant un formulari en línia.
 2. Enviant la documentació escanejada o fotografiada per correu electrònic al centre escollit en primera opció. En el nostre cas:
   • Resguard de la sol·licitud d’inscripció, que serà única.
   • Llibre de Família del 1r i 2n full on està inscrit el vostre fill o filla.
   • DNI del pare, de la mare i/o del/s tutor/s legal/s.
   • Targeta sanitària del nen o nena.
   • Carnet de vacunacions o certificat equivalent.
   • Text explicatiu breu del motiu per escollir el nostre centre.

Cliqueu aquí per descarregar-vos el document informatiu detallat.

Trobareu aquí el vincle a la web del Consorci amb la informació i accés als tràmits telemàtics.

També teniu aquí l’enllaç a la web del Departament d’Educació de la Generalitat amb més informació.

 

    Què faig si tinc cap problema ?

 

1. A partir del dia 13 / 05, cal demanar cita prèvia al centre elegit en primera opció, en el cas que no pugueu fer la preinscripció telemàticament.

En el nostre centre, l’horari de preinscripció presencial serà del dia 19 al 22 de maig inclòs, de 9 a 14 h. Preguem respecteu les mesures de prevenció recomanades (guants, mascareta, distància, etc).

Per posar-vos en contacte amb nosaltres:

     a8052785@xtec.cat

    Telèfons  932 25 49 98

                         634 28 89 86

                         603 55 39 37

2. El  Consorci d’Educació de Barcelona ha habilitat una unitat d’escolarització per donar suport a la preinscripció. La corresponent al districte de Sant Martí està ubicada a l’IES Rambla Prim, carrer Cristòbal de Moura 223.

Així mateix, el CEB ofereix assistència telefònica amb possibilitat de teletraducció.     935 51 10 00 (centraleta CEB).

 

El periode previst de matriculacions per a E. Infantil i Primària, com podeu consultar al calendari, serà del 13 al 17 de juliol, i us n’anirem informant. Fins aviat!