Com ja us hem anat informant al llarg del curs, la nostra escola és sòcia i participa activament en el projecte “Adaptar escoles al canvi climàtic a través del verd, el blau i el gris”,  finançat i promogut pel Urban Innovation Action (UIA), un programa de la Comissió Europea i l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu de convertir l’escola en un refugi climàtic obert, implementant solucions tradicionals contra la calor dels edificis i transformant els patis introduint vegetació, punts d’aigua i espais d’ombra.

Dins d’aquest marc, aquests dies  s’han iniciat les obres per adequar el pati de pista i fer-ho un espai més divers i agradable on tothom pugui trobar un lloc on sentir-se a gust.

Clicant a la imatge trobareu un resum breu del projecte, així com un esquema amb les diferents actuacions previstes.